Velkommen til god golf i godt selskab!

Kom og spil med i Vesterhavsdrengene!
Vesterhavsdrengene er en klub for herre medlemmer af Blokhus Golf Klub, og et tilbud om socialt samvær og hyggelige golfrunder under turneringslignende forhold.

Vi er en flok drenge i forskellige aldre og med forskellige golfhandicaps, og i øvrigt uden sammenhæng mellem de to størrelser. Vi spiller fra max. hcp 36.
 
Herremedlemmer i golfklubben, der har et højere handicap end 36 er naturligvis velkommen, men spiller fra max. hcp 36.

Du får i Vesterhavsdrengene mulighed for at fremme dine golfkundskaber og omgangen med den lille runde bold, samt ikke mindst tage del i et sjovt og kammeratsligt samvær.

Det spiller vi om?
Som Vesterhavsdreng spiller du med i den årlige herreturnering og order of merit, venskabsmatcher mod Åbybro hjemme og ude, ligesom du kan tilmelde dig Gøeg & Bygholm hulspilsturnering, sommerturen, samt ikke mindst vores årlige afslutningsmatch, hvor vi kårer årets Vesterhavsdreng.

Vi kårer hver torsdag Tættest-på-flaget hul 13 ved Novasol/dansommer, Tættest-på-flaget hul 16 ved NB Ventilation, Tættest-på-flaget hul 18 ved Kalle Nordic, og matchvinder, samt ikke mindst Birdie-Øl og Eagle-øl-kort ved Golf Caféen og Blokhus golfcenter.

 
Der spilles IKKE indbyrdes om penge i Vesterhavsdrengene. Der eksisterer for nuværende en sædvane i Vesterhavsdrengene om, at der spilles om Vinder is, Taber øl, og Sidste 3-put på runden. Dette virker for nogen og virker ikke for andre! Lad derfor de 3 nævnte vædemål være forslag til indsatser på golfrunden, og ikke en underforstået uformel aftale for runden. Indsatserne aftales derfor på første tee, og ikke under runden. 
Turnerings- & matchsponsor


Goeg bygholm dt-180x41

Matchsponsorer:
   
 
Novasol
 
image027
 
 
 
Annonce   
  Må vi præsentere dufferdyret

 

Dufferdyret tilfalder rundens 3. lavest placeret spiller. Ved pointlighed "vinder" laveste handicap. 

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, og ugens dufferpræmie overrækkes sammen med en kærkommen gratis golflektion hos pro'erne sponseret af Blokhus Golfcenter.
 
Hvornår spiller vi?
Vi spiller hver torsdag eftermiddag i sæsonen, og har som minimum tee-tider fra kl. 15.00 til kl. 16.30.

Bemærk venligst, at der er Stopbold hver torsdag kl. 16.30.

Turneringsprogrammet for sæsonen 2017 er tilgængeligt i menuen til venstre.

Vi slutter gerne hver runde af med spisning og præmieoverrækkelse, og er typisk færdige ved 21-tiden.

Hvad koster det at spille med?
Vores kontingent for sæsonen 2017 er kr. 300,00 og gælder for hele turneringssæsonen, som består af 30 matcher, og Gøeg og Bygholm hulspilsturnering.

Gæstespillere kan deltage i vores matcher mod betaling af 40,- kr. Det være sig som inviteret af medlem eller som udefrakommende greenfee spiller. Kontingentet anvendes til præmier, fælles arrangementer og venskabsmatcher.

Hvor og hvornår melder man sig til?
Du kan melde dig ind ved at ringe til os, maile til os eller blot møde op om torsdagen og fange en af os i klubhuset eller på rangen. Vi vil efter bedste evne forsøge at tage godt imod nye Vesterhavsdrenge, og byde dig velkommen.
 

 
Så har du lyst til at spillemed, skal du ikke tøve med at møde op! Det koster ikke noget at være med første gang og du vil få en fornøjelig runde golf med andre glade golfere. Har du spørgsmål, står vi naturligvis til rådighed for yderligere - vær velkommen!

Klik her for kontaktinfo.

Vesterhavs menu