Parmatch - forsiden

parmatch1

Generel information:

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at Parmatchklubben er ÅBEN for alle medlemmer af Blokhus golflub. Der er i skrivende stund 92 medlemmer som har givet tilsagn om medlemskab, og vi forventer at der vil komme yderligere tilmeldinger inden åbningsmatchen, og måske senere i sæsonen.

Vi gør opmærksom på, at vi forsøger at få så mange par på banen til hver match som overhovedet muligt, men at der i sagens natur også er begrænsninger for, hvor mange der kan starte i en match med gunstart. Vi har derfor besluttet at tilmeldinger til matcher foregår efter først til mølle princippet via Golfox. Vi vil dog bestræbe os på, at par som eventuelt bliver afvist til en match, ikke kan afvises mere end 1 gang.

parmatch2


Generelt om matchafvikling

Som udgangspunkt vil vi bestræbe os på at afvikle matcher inden for de 4 timer og 22 minutter, som banen er opmålt til. Vi henstiller derfor til, at ALLE gør deres bedste til at opretholde ‘et godt tempo’ i vore matcher. For at imødekomme vor målsætning, er det derfor bestemt, at uanset hvilket golf handikap man møder op med, så har man max. 36 slag ekstra - og det er god skik at ‘samle bolden op’, når man ikke mere kan score points.

Matcherne afvikles efter gældende regler for banen, og vi understreger at man skal møde op ‘i god tid’ - på det hul som man er tildelt før match start, så at man er klar til at spille ved gunstartens begyndelse.

Vi henstiller også til, at man gør sit bedste for at møde op til matcher, som man har tilmeldt sig til. Skulle man alligevel blive forhindret i fremmøde, er det god tone at gøre sig den ulejlighed, at ‘melde fra’ hurtigst muligt til matchledelsen, for at vi kan undgå/omgå eventuelle ulemper, som kan opstå ved afud.

MANGE TAK FOR AT HJÆLPE OS MED AT GØRE VOR MATCHER TIL EN GOD OPLEVELSE FOR ALLE.

 

parmatch3

Parmatch menu

MATCHDATOER

Søndag -17. april 2016
Søndag - 22. maj 2016
Søndag - 19. juni 2016
Søndag - 21. august 2016
Søndag - 4. september 2016
Søndag - 2. oktober 2016

Alle matcher afvikles på hjemmebane i Blokhus, og spilles som ‘baglæns’ gunstart med start kl 09.00. OBS - matchdato 9. oktober som tidligere meddelt er flyttet frem til 2. oktober

Medlemsgebyr

Medlemsgebyr udgør DKK300 per par og betales ved første match. Et ‘par’ er defineret som en mand/kvinde - og behøves ikke nødvendigvis at være i ‘ægteskabs lignende forhold’. Parmatchklubben er åben for medlemmer af Blokhus golfklub (long distance medlemmer inklusive). ‘Gæstepar’ kan tilmelde sig for DKK 100 per match - men medlemmer har 1. prioritet

 

Kontakt

E-mail: parmatch@yahoo.dk

  • Gitte S. Bille - tlf 20782279
  • Annette Jensen - tlf 21375221
  • Tom Bille - tlf 21619011
  • Henning Jensen - tlf 21375220

 

Tilmelding af medlemskab og andre henvendelser til Parmatchklubben foretrækkes via e-mail. Vi vil forsøge at besvare enhver henvendelse på Email hurtigst muligt. Henvendelser omkring afbud til matcher senere end 48 timer til matchstart bedes indtelefoneret.